Інсталяційний лазерний проектор Epson EB-L1490U з підвищеною яскравістю і технологією 4K Enhancement

,
Інсталяційний лазерний проектор Epson EB-L1490U з підвищеною яскравістю і технологією 4K Enhancement

Компанія Epson поповнила каталог професійним проектором Epson EB-L1490U для великих проектів. Модель базується на 3LCD-технології, має лазерним джерелом світла з довгим терміном служби і може проводити масштабування Full HD до 4K (технологія 4K Enhancement). Оригінальне дозвіл моделі - WUXGA. Окремий акцент виробник зробив на яскравості 9 000 Лм -Проектор може працювати при денному світлі без шкоди для зображення, яке буде залишатися насиченим. Також Epson підкреслює широкий колірний обхват і контрастність 2 500 000 : 1.

Оптична система з моторизованим зсувом об'єктиву по горизонталі і вертикалі здатна створювати проекції з діагоналлю до 12,7 м. У комплекті з проектором поставляється стандартний об'єктив ELPLM15 (є совместімомсть з об'єктивами проекторів серії Epson EB-Z8000 / 9000/10000/11000), який може бути замінений при необхідності. Для зручності інсталяторів новий EB-L1490U можна встановити під кутом від 0 ° до 360 °, також підтримується портретний режим.

Якщо говорити про інсталяційних переваги, то проектор Epson EB-L1490U, крім іншого, має функцію пам'яті налаштувань, системою Split Screen для прийому сигналу з різних джерел в один час, а також рядом фірмових програмних інструментів для створення проекцій на нерівних поверхнях. Щоб вихідне зображення не втрачало як, проектор оснащений декількома додатковими опціями, що вони бережуть чіткість і деталізацію картинки.

З комутативний можливостей варто відзначити наявність HDMI, НDBaseT, DVD-D, SDI. Проектор підтримує протокол DMX Art-Net. У комплекті з EB-L1490U поставляється пульт дистанційного керування та всі необхідні для первинної настройки аксесуари.